Ny single fra Peter Christian

”Den samme forskel” er skrevet i det krydsfelt, hvor vi gentager vores mønstre i parforholdet og i karrieren. Der, hvor vi sidder fast i livets rundkørsel, og vi ønsker at gi’ slip på vanen. Den er om at vågne op, og som Peter Christians andre velspillede popsange, er den om livet og skrevet på dansk.

Peter Christians skriver om oplevelser fra hverdagen, om braste drømme, livskriser, nyt håb og om komme videre med et knust hjerte og genfinde en ny kærlighed til livet. Når troubadouren spiller live, er musikken tilsat et twist af egne fortællinger med både selvironi og humor. Peter Christian har tidligere været både professionel pokerspiller og en lovende countrysanger, men nu har den danske musik 100 % fokus.

”Forandringen fryder”, udtaler den 38-årige, århusianske sanger og sangerskriver fra Smilets By. Peter Christians kursændring inkluderer nu både at spille fællessang på plejehjem til scenen i Musikhuset. ”Musikken og det nærvær den kan skabe, er det, jeg brænder for.”

FAKTA:
”Den Samme Forskel” er produceret i Finland Studio i Århus i samarbejde med bandet og produceren Jacob Worm. Isse som synger kor, er også med musikvideoen. De to mødte hinanden, da Isse vandt DanskPopTalent 2017. Peter Christian forventer at udgive ydereligere 2 danske singler i 2018. I 2017 udgav Peter Christian singlerne “Fucking Ry” og ”Trøjborg”. I starten af 2018 udkom ”Alene” og ”Aldrig Sig Aldrig”.

I 2012 debuterede Peter Christian under kunstnernavnet Pete med ”Feel Like A Man”. En ep hvor flere af sangene fik en del spilletid i radioen, og som ligeledes også bragte ham og bandet rundt på større musikscener i Europa. Senere i 2015 kom det debutalbummet ”Who Are You?”. Men cowboyhatten og den engelsksprogede musik er nu hængt på knagen, og en ellers lovende karriere som countrysanger er fortid.

“Den Samme Forskel” kan downloades på iTunes, samt streames på Spotify, Wimp, TDC. osv.