Karma, kærlighed og kvartalskrise?

Ny dansk single fra Peter Christian

Cowboyhatten er hængt på knagen, og en ellers lovende karriere som engelsksproget countrysanger er fortid. For nu er 37-årige Peter Christian klar med nye danske sange fra det, han selv kalder sin kvartalskrise.

”Fucking Ry” er navnet på den nye single, der handler om det møde, vi alle kender, der hvor håbet brister, og vi søger hjem til os selv igen, for Peter Christian er det Århus. Den danske sanger skriver ærlige og nærværende tekster fra hverdagen, der er melodiske i popgenren. Det er sange vi alle genkender om kærlighed, proces, afsavn, accept og alt det modsatte.

I 2012 udgav Peter Christian under kunstner navnet Pete ep’én ”Feel Like A Man,” der også bragte ham og bandet ud på lidt større scener i Europa. Senere i 2015 kom så debutalbummet på engelsk ”Who Are You”, men den epoke er altså nu slut. For nu er det de danske tekster, Peter Christian vil ud med på sin guitar og med sit band.

Modenheden kan tydelig høres i de nye danske tekster, men også opleves live, når han står på scenen. ”I dag træner jeg fx mit nærvær på scenen ved at ridse mærker i monitoren, når jeg er fuldt ud til stede i musikken, og når jeg ikke bare automatisk søger mit næste fix igennem publikums anerkendelse.”

”Fucking Ry” er produceret af Mads Tønder og Søren Zahle, som bl.a. har arbejder med kunstnere som Jacob Dinesen, Lars Lilholt, Peter Sommer og In Lonely Majesty.

Singlen kan købes på iTunes samt streames på spotify, wimp osv.